Barion Pixel

25000 Ft felett INGYENES szállítás az ország bármely pontjára!

Melltartó méretválasztó

Milyen számodra a tökéletes melltartóméret?

A legfontosabb szempont a megfelelő melltartó megtalálásához a kosár-és a pánt méretének kiválasztása. Ne aggódj, ezek meghatározása nagyon egyszerű, az alábbiakban segítünk, hogy pár percen belül megtudd, milyen a tökéletes melltartó számodra!

1) Határozd meg a mellkasod körméretét

Első lépésként készíts elő egy mérőszalagot, majd mérd le a mellkasod körméretét (közvetlenül a melled alatt) – ez a szám megmutatja, milyen széles melltartót érdemes választanod. A mérőszalagot tekerd körbe a mellkasodon ügyelve rá, hogy mindig azonos magasságban tartsd, ne csússzon el. Egy tükör segítségével egyszerűbben mérheted le a méreteidet.

2) Mellbőség meghatározása

A második lépésben mérd le a melled körtérfogatát. Javasoljuk, hogy a mérést egy egyszerű, párnázatlan melltartóban végezd, a melled legszélesebb pontján. Továbbra is ügyelj rá, hogy a mérőszalag ne legyen se túl laza, se túl szoros.

3) Tökéletes méret meghatározása

Mindjárt készen is vagyunk! Már csak arra van szükséged, hogy a második lépésben meghatározott mellbőségedből vond ki az első lépésben megállapított mellkasod körméretét. Ezután a kapott különbséget keresd meg a táblázatban és már meg is van az ideális melltartóméreted.

(Pl. 85 B méret. A mért körméret pontosan 85 cm, a mért mellbőség pedig 100 cm. Tehát: 100-85=15)