Barion Pixel

25000 Ft felett INGYENES szállítás az ország bármely pontjára!

Rólunk

A prinzessinről

A Prinzessin igazi családi vállalkozásként nyitotta meg kapuit 2006-ban, Hévíz szívében. Egy célkitűzés már az induláskor világos volt számunkra: kizárólag minőségi termékekkel szeretnénk minden hozzánk betérő vásárlót kiszolgálni. Bár vállalkozásunk az évek során rengeteg változáson és fejlődésen ment keresztül, ez az alapelv sohasem változott. Az általunk forgalmazott világmárkák kizárólag magas minőségű alapanyagokkal, profi tervezéssel, igényes gyártással dolgoznak, mára pedig elmondhatjuk, hogy megbízhatóságunkért cserébe kiváló munkakapcsolatot sikerült kialakítanunk ezekkel a világcégekkel.

Fontosnak tartjuk, hogy közvetlen kommunikációval, személyes tanácsadással, szakmai rutinunkkal segítsük azokat, akik teljesen tanácstalanok a méretek, a kosárformák és az anyagok világában (vagy azért, mert fiatal lányként életük első vásárlására készülnek, vagy akár egy jelentős súlyváltozást követően nem tudják, hogyan tovább). Ennek a közvetlenségnek, vevőközpontú hozzáállásnak köszönhető, hogy büszkén állíthatjuk: vásárlóink jelentős része ma már törzsvásárló, akik hosszú évek óta megtisztelnek bizalmukkal.

Ha bármilyen kérdésed merül fel a termékeink böngészése során, esetleg bizonytalan vagy a méretben, az anyagban, örömmel állunk rendelkezésedre akár telefonon, akár emailben! Mindent megteszünk azért, hogy a Te bizalmadat is kiérdemeljük és Téged is elégedett vásárlóink között üdvözölhessünk!